FacebookTwitterYoutubeInstagram

Săptămâna porților deschise

Home »Evenimente » Săptămâna porților deschise
24.05.2024

 

Săptămâna trecută, în cadrul facultății noastre, s-a desfășurat evenimentul „Săptămâna porților deschise”, o ocazie specială, care a adus laolaltă studenți, cadre didactice și elevi.

 

Ne-au trecut pragul elevi și profesori din cadrul mai multor licee printre care: Colegiul Economic  „Francesco Saverio Nitti" Timișoara; Liceul Teoretic „Vlad Țepeș” Timișoara, Colegiul Tehnic „Emanuil Ungureanu” Timișoara, Colegiul Tehnic Electrotimiș Timișoara, Liceul Teoretic „David Voniga” Giroc, Liceul Teologic Romano-Catolic „Gerhardinum” Timișoara, Colegiul Național Pedagogic  „Regina Maria” Deva și Liceul Tehnologic  „Sfântu Nicolae” Deta.

 

Evenimentul a fost organizat cu scopul de a oferi o privire detaliată asupra specializărilor, facilităților și oportunităților de carieră disponibile în cadrul facultății.
Elevii care ne-au trecut pragul au avut ocazia să participe la tururi ghidate ale campusului universității, să interacționeze cu cadrele didactice și să asiste la prezentări despre diversele aspecte ale managementului și turismului rural.

 

Atmosfera generală a fost una de entuziasm și curiozitate, participanții fiind impresionați de diversitatea și calitatea programelor oferite. Evenimentul ,,Săptămâna porților deschise’’ s-a dovedit a fi un real succes deoarece toți cei prezenți și-au exprimat aprecierea pentru ospitalitatea și profesionalismul cu care au fost primiți.

 

GALERIE FOTO


 

NEWSLETTER
USAMVBT
Telefon 0256277005
Calea Aradului nr.119, 300645 Timișoara, jud. Timiș, România
Adresa
FacebookTwitterYoutubeInstagram
PlatiOnline
Copyright © 2024 USAMBVT . Web design by Royalty