TwitterYoutubeInstagram

ADMITERE

Home » ADMITERE

 

 

 

 

BIBLIOGRAFIE

 

  1. Banu C. și colab. – Manualul inginerului de industrie alimentară, vol. I, Ed. Tehnică, București 1999
  2. Nichita M.L. si colab. – Pregătire de bază în industria alimentară (teorie și practică), Ed. Oscar Print București, 2000
  3. Petculescu E. si colab. – Procese și aparate în industria alimentară, Ed. Didactică și Pedagogică, București, 1991
  4. https://www.fizichim.ro/docs/fizica/clasa6/capitolul2-concepte-de-baza-in-fizica/II-3-sinteza-recapitulativa-marimi-fizice/II-3-1-marimi-fizice
  5. https://www.fizichim.ro/docs/fizica/clasa6/capitolul2-concepte-de-baza-in-fizica/II-1-marimi-fizice-fenomene-fizice/II-1-1-proprietati-fizice
  6. https://www.fizichim.ro/docs/fizica/clasa6/capitolul2-concepte-de-baza-in-fizica/II-1-marimi-fizice-fenomene-fizice/II-1-4-fenomene-fizice
  7. https://www.fizichim.ro/docs/fizica/clasa6/capitolul2-concepte-de-baza-in-fizica/II-1-marimi-fizice-fenomene-fizice/II-1-3-unitati-de-masura-multiplii-si-submultiplii

 

 

      

 

 

REZULTATE ADMITERE - SESIUNEA IULIE 2024

 

 

TEHNCIAN CONTROLUL CALITĂŢII PRODUSELOR AGROALIMENTARE

 

TEHNICIAN ÎN PRELUCRAREA CĂRNII ȘI LAPTELUI

 

TEHNICIAN PENTRU PANIFICAŢIE ŞI PRODUSE FĂINOASE

NEWSLETTER
USAMVBT
Telefon
Telefon

Adresa
TwitterYoutubeInstagram
PlatiOnline
Copyright © 2024 USVT . Web design by Royalty