BIBLIOGRAFIE
- Banu C. și colab. – Manualul inginerului de industrie alimentară, vol. I, Ed. Tehnică, București 1999
- Nichita M.L. si colab. – Pregătire de bază în industria alimentară (teorie și practică), Ed. Oscar Print București, 2000
- Petculescu E. si colab. – Procese și aparate în industria alimentară, Ed. Didactică și Pedagogică, București, 1991
- https://www.fizichim.ro/docs/fizica/clasa6/capitolul2-concepte-de-baza-in-fizica/II-3-sinteza-recapitulativa-marimi-fizice/II-3-1-marimi-fizice
- https://www.fizichim.ro/docs/fizica/clasa6/capitolul2-concepte-de-baza-in-fizica/II-1-marimi-fizice-fenomene-fizice/II-1-1-proprietati-fizice
- https://www.fizichim.ro/docs/fizica/clasa6/capitolul2-concepte-de-baza-in-fizica/II-1-marimi-fizice-fenomene-fizice/II-1-4-fenomene-fizice
- https://www.fizichim.ro/docs/fizica/clasa6/capitolul2-concepte-de-baza-in-fizica/II-1-marimi-fizice-fenomene-fizice/II-1-3-unitati-de-masura-multiplii-si-submultiplii
REZULTATE ADMITERE - SESIUNEA IULIE 2024
TEHNCIAN CONTROLUL CALITĂŢII PRODUSELOR AGROALIMENTARE
TEHNICIAN ÎN PRELUCRAREA CĂRNII ȘI LAPTELUI